Vianočná príručka, ako na darčeky!

A je to tu zase, čas vianočných nákupov a opäť treba vymyslieť niečo originálne!  Neviete, čo im dať pod stromček? Kúpte KNIHU!!! My vám s výberom pomôžeme, tu je zopár tipov…

Každý to z vás pozná, výber vhodného darčeka pod stromček pre svojich blízkych predsa zažívame každý rok. My máme pre vás však návod alebo keď chcete príručku v niekoľkých krokoch:

1. Nerobte paniku!

Výberom správneho darčeka chceme obdarovaného potešiť a prekvapiť ho. Určite chcete, aby práve ten váš darček čaro tej chvíle ešte znásobil. O to starostlivejšie by sme preto jeho charakter mali zvážiť, avšak najlepšie bez paniky. Nestresujte sa, že nestíhate, nemáte dostatok času alebo financií, ale vnímajte len daného človeka. Aké potreby, záujmy či záľuby u neho dominujú, aké veci často spomína?

2. Pozorujte!

Ak ste si svojim nápadom nie celkom „doma“, overte si to v bezprostrednom okolí dotyčného človeka. Pokiaľ je to váš priateľ alebo priateľka, poraďte sa s jeho alebo jej mamou, sestrou, či v prípade kamaráta s partnerom. Nielenže sa uistíte o adekvátnosi darčeka, ale taktiež zistíte, či už niekto niečo podobné nekúpil.

3. Choďte priamo na vec!

Môžete skúsiť sondovať aj priamo u obdarúvaného, aspoň si budete celkom na istom. V niektorých končinách je dokonca zvykom, že si osoba sama urobí zoznam možných darov, z ktorého si okolie potom vyberá. Na to využite naše wishlisty – po prihlásení je možné vybranú knihu odložiť do zoznamu prianí a ten zaslať svojemu blízkemum, aby zneho vybral!

Tipy na darčeky

Stále neviete čo kúpiť, tu sú naše tipy na darčeky pre mužov a ženy. Nechajte sa inšpirovať. Určite vyberiete vhodnú knihu, čo poteší.

Želáme šťastný výber, veselé a hlavne bohaté Vianoce!