Literama.sk oslavuje 5. narodeniny

Literama.sk oslavuje 5. narodeniny

oslavili-sme-5-narodeniny-115„Čas letí jak vtáci nedozerní,“ povedal kedysi klasik. V máji si v Literama.sk sfúknu päť sviečok na svojej narodeninovej torte.

Už na začiatku si v Literame povedali, že ich hlavným krédom a poslaním bude ponúkať dobré knihy za dobré ceny. Jednoducho povedané, že? 🙂 Pri predaji knižiek je ťažké odlíšiť sa od konkurencie. Predsa len – ide o ten istý sortiment, aký má na pulte niekoľko desiatok či stoviek predajcov. Bolo potrebné dať to toho čosi navyše, čo na Slovensku čitateľom chýba (okrem samozrejme dostupnej ceny), a to sú dobré služby – správne a korektné údaje o tovare, rýchlosť dodávky, komunikácia, kvalitné balenie, poštovné zadarmo, vernostný systém…

Špecializovať sa len na niektorú z oblastí alebo ponúknuť celé spektrum žánrov? Postupne sa sortiment rozširoval, oslovili sa nový vydavatelia a dodávatelia. Cez beletriu – romantiku, krimi, trilery, detektívky – až po kategóriu titulov pre deti a mládež si v širokej ponuke dnes nájde „to svoje“ určite každý.

Za skvelé hodnotenia kupujúcich získalo kníhkupectvo Literama.sk niekoľko skvelých ocenení:

  • finalista ShopRoku 2014 (Heureka.sk)
  • Overený obchod 2015 (Pricemania.sk)
  • Obchod odporúčaný zákazníkmi (Najnakup.sk)

Obchod Literama.sk sa stal vďaka spokojnosti zákazníkov finalistom ShopRoku 2014 – prestížnej ankety portálu Heureka.sk. Cena kvality je obrazom spokojnosti reálnych nakupujúcich. Hlasovania sa zúčastňujú len zákazníci, ktorí počas súťažného obdobia jedného roka nakúpili a potom ohodnotili e-shop cez dotazník spokojnosti.

Z ďalších ocenení spomeňme Overený obchod 2015 Pricemania.sk a Obchod odporúčaný zákazníkmi Najnákup.sk, kde zákazníci Literama.sk dlhodobo zaraďujú medzi TOP internetové kníhkupectvá na Slovensku.