Kožené srdce – Dominik Dán

Kožené srdceA je tu nový Dominik Dán, vlastne jeho kniha s názvom Kožené srdce. Nová detektívka je ohlásená na 9.7.2012. Čo nás čaká v tomto príbehu?

Detektív Oto Hanzel prišiel o manželku, no a syn mu zmizol pred piatimi rokmi. Takáto strata sa ťažko prekonáva, ale kolegovia z kancelárie 141 mu zachránili život. Všetko bolo na dobrej ceste, že sa Oto dá  konečne do poriadku. Lenže ako to už v živote býva, zdanie občas klame.

Hanzelov syn sa po rokoch objavil, s revolverom za pásom a začínajú ďalšie problémy. Krauz a Chosé Hanzelovi sľúbili, že mu syna postrážia. No ani len netušia, do čoho sa „mladý“ namočil.

Burger s Hanzelom majú prípad vraždy vysokopostaveného štátneho úradníka. Ani Krauz a Chosé nemajú veľa šťastia, musia hľadieť do očí smrti, ktorá je jednou z najbolestivejších. Fakt, že pritom vyjde najavo rodinné tajomstvo staré vyše polstoročia ich vôbec neteší. Ale to by sme už prezrádzali veľa… Nakoniec sa všetci stretnú v jednej nemocnici. Či všetci prežijú však nevedia povedať ani lekári.