Kniha Anjeli noci od Miroslavy Varáčkovej

Miroslava Voráčková: Anjeli noci

Miroslava Varáčková vydáva novú knihu s názvom Anjeli noci. Titul vychádza 19.3.2010. Je to pútavý ľúbostný príbeh popretkávaný tajomstvom a napätím.

Ema, mladá študentka, sa rozhodne presťahovať po smrti svojho otca do mesta. Tu prežíva ľúbostný románik so svojím profesorom. Odrazu sa jej svet začína rázom meniť, ocitá sa v prostredí a situáciách životu nebezpečných, okolo nej sa začínajú diať nevysvetliteľné veci. Na jednej strane je tu láska k profesorovi Adamovi, ale na druhej zase veľké nebezpečenstvo a ohrozenie, ktoré neprestávajú. Jej spolužiak zomiera za zvláštnych okolností a Ema sa dostane do nemocnice. Až vtedy jej začína dochádzať, že všetky tieto čudné udalosti, ktoré sa v poslednej dobe hromadia okolo nej, niečo znamenajú. Nasledujú prekvapivé odhalenia, do ohrozenia sa dostáva aj jej vlastný život a nevie čo ju čaká ďalšie. Ale ani toto všetko nezmení jej city k Adamovi, ktorého nadovšetko ľúbi a nechce sa ho vzdať za žiadnu cenu.

Miroslava Varáčková je autorkou ďalšieho románu O lásku sa neprosí, ktorý vyšiel minulý rok. Prináša príbeh plný nepochopenia, ako to v živote býva. Tiež príbeh boja o prežitie a zúfalých pokusov prekonať vlastný strach. Hovorí o živote v manželstve s tyranom a ukazuje dva rôzne pohľady.