Literama.sk je ShopRoku 2016 – Finalista

Literama.sk je ShopRoku 2016 – Finalista

Opäť sa hľadali najlepšie hviezdy slovenského e-shopového neba.

Portál Heureka.sk vyhlásil vo štvrtok 30.3.2016 v Bratislave v ankete ShopRoku  najkvalitnejšie e-shopy slovenského internetu za ostatný rok 2016.

Rovnako ako po iné roky ste o víťazoch rozhodovali Vy. Misia je vždy tá istá – nájsť a zviditeľniť tie internetové obchody, ktoré sú poctivé, kvalitné, neboja sa inovovať a ukazujú nové trendy. Víťaz sa vyhlasuje v troch hlavných sekciách – Cena kvality, Cena popularity a Cena Heureky.

A práve o Cene kvality rozhodujú reálne nakupujúci zákazníci, ktorí hodnotia svoje skúsenosti s konkrétnym nákupom v danom e‑shope. V tomto ročníku o výhercoch rozhodlo viac ako 3,5 milióna vyplnených dotazníkov rozoslaných v rámci služby Heureka: Overené zákazníkmi. Portál Heuréka.sk vyhlásila tento rok víťaza v 13tich hlavných kategóriách.

V ročníku 2014 ankety ShopRoku sa Literama.sk dostala medzi finalistov, v minulom roku sme sa v rámci top 5 stali najlepšími v našej kategórii .

V aktuálnom ročníku 2016 sa Literama.sk dostala do TOP 3, stali sme sa finalistami kategórie Knihy a e-čítanie a dokonca aj jej nad-kategórie Zábava a voľný čas.

Kvalitný zákaznícky servis, výborná komunikácia, dobré vyladené služby – to sú základy úspechu našeho internetového kníhkupectva Literama.sk.

Ďakujeme!