Literama.sk je ShopRoku 2015

Literama.sk je ShopRoku 2015

Už po siedmykrát sa hľadali tie najlepšie hviezdy slovenského e-shopového neba.

Portál Heureka.sk vyhlásil vo štvrtok 17.3.2016 v Bratislave v ankete ShopRoku v niekoľkých kategóriách najkvalitnejšie e-shopy slovenského internetu za rok 2015.

Rovnako, ako v predchádzajúcich ročníkoch tejto ankety o nich rozhodovali reálni zákazníci. Cieľ je vždy ten istý, nájsť internetové obchody, ktoré sú poctivé, kvalitné a ukazujú nové trendy. Víťaz sa vyhlasuje v troch kategóriách – Cena kvality, Cena popularity a Cena Heureky.

O cene kvality rozhodujú reálne nakupujúci zákazníci, ktorí hodnotia svoje skúsenosti s konkrétnym nákupom v danom e‑shope. V tomto ročníku o výhercoch rozhodlo viac ako 3,5 milióna vyplnených dotazníkov rozoslaných v rámci služby Heureka: Overené zákazníkmi. Portál Heuréka.sk vyhlásila tento rok víťaza v 13tich hlavných kategóriách.

V minulom ročníku ShopRoku 2014 sa Literama.sk dostali medzi finalistov, medzi 5 najlepších knižných e-shopov na Slovensku.Tento rok si Literama.sk odniesla prvú cenu. Vyhrali podkategóriu Knihy a e-čítanie a dokonca aj jej nad-kategóriu Zábava a voľný čas. Kvalitný zákaznícky servis, výborná komunikácia, dobré vyladené služby – to sú základy úspechu internetového kníhkupectva Literama.sk. Je ťažké získavať pozitívne hodnotenia, keď je u ľudí tendencia písať práve len v prípadoch, keď sme ako zákazníci s niečím nespokojní.