Cora Carmacková: Zbohom klamstvá

Cora Carmacková: Zbohom klamstvá

„Max Millerová je v poriadnej kaši. Rodičia práve pricestovali do mesta a chcú sa s ňou stretnúť – okamžite! Max obleje studený pot. Veď keď zbadajú jej prefarbené vlasy, tetovania a pírsingy, určite ju vydedia. Navyše čakajú, že im Max predstaví svojho milého, zodpovedného priateľa, nie akéhosi Maca, chalana s potetovaným krkom, čo hrá v hudobnej skupine.“


Kniha Zbohom, klamstvá (Cora Carmacková, IKAR, 2015/09) ponúka jednoduchý príbeh, ktorý nezaberá dlhý časový úsek v živote hrdinov a nezaberie ho ani v tom vašom. Je totiž vážne dobre napísaný a prečítate ho rýchlo.

zbohom-klamstva-242149Nápad a situácie v tejto knihe boli síce miestami nereálne a tak trochu šibnuté, no v tomto prípade to nijako neprekážalo. Dej sa točí najmä okolo vzťahu Cada a Max. Nechýba kopa vtipných dialógov a na svoje si prídu aj romantické duše. Jedná sa skrátka o milú vtipn, romantickú knižka.

V podstate neurazí ani nenadchne, ale vôbec neľutujem tých pár hodín, ktoré som jej venovala – boli príjemne strávené a bavila som sa.

Odporúčam ju fanúšikom Cory Carmack a komukoľvek, kto by sa chcel odreagovať.:)