Prečo nakupovať na Literama.sk

Prečo nakupovať na Literama.sk

Prečo nakupovať na Literama.skKaždý deň sme medzi knihami a to je tá najkrajšia vec na svete. Tiež máte radi knihy a čítanie? Zistite s nami, prečo je výhodné nakupovať knihy práve u nás…

Knihy v predpredaji vždy lacnejšie

Knihy zaradené do predobjednávok sú na Literama.sk vždy v zaujímavých zľavách. Snažíme sa Vám priniesť novinky skôr, ako by ste ich uvideli na pultoch bežných kníhkupectiev.

Ak viete, že vychádza nejaká zaujímavá kniha, a u nás ešte nie je v ponuke alebo predpredaji, dajte nám o tom vedieť (naše kontakty), zaradíme ju do predpredaja s výraznou zľavou.

Vernosť sa opláca

Už niekoľko rokov Vám prinášame unikátny vernostný systém, v ktorom zbierate body.

Prvé body ste od nás ískali už na začiatku ako darček za Vašu registráciu. Ďalšie body sa Vám pripisujú za každý váš nákup. Pri tovare je vždy zobrazené, koľko bodov za konkrétny tovar môžete získať. Body získavate za nákupy ale aj ďalšie aktivity, ako napríklad komentáre k titulom, registrácia alebo odporúčania svojim priateľom.

Získané body je možné naraz alebo postupne vymieňať za zľavu pre Vaše nákupy vo forme zľavových kupónov. Pre našu zmenáreň platí aktuálne kurz 1 bod = 0,01 €. Príklad: za registráciu 10 bodov, za nákupy 200 bodov a za recenzie 90 bodov máte celkom 300 bodov, ktoré vymeníte za zľavový kupón v hodnote 3,00€ a takto máte obratom napr poštovné zdarma.

Nad vašim účtom a stavom Vašich bodov máte vždy dokonalý prehľad. Stav vašich bodov si môžete kedykoľvek skontrolovať po prihlásení vo vašom profile.

Kvalita a spoľahlivosť

Knihy, ktoré si u nás zakúpite, sa k Vám dostanú včas a bezpečne.  Naše zásielky sú vždy kvalitne zabalené. Používane na to na mieru navrhnuté a vyrobené kartónové obaly.

Takto sa k vám knihy dostanú včas, spoľahlivo a hlavne bezpečne.

Pošotvné ZADARMO

Pri objednávke nad stanovený limit poštovné vždy zaplatíme za Vás. V priebehu roka Vám navyše niekoľkokrát prinesieme akciu na poštovné zdarma bez limitu na objednávku. A to sa ri našich bežných zľavách naozaj oplatí.

Komunita

Veríme, že komunikácia je základ dobrej spolupráce. Stále rastúca komunita fanúšikov na Facebooku nám prispieva svojimi postrehmi, príspevkami a fotkami. A my Vám prinášame za to množstvo súťaží, cien a darčekov,…

Ďakujeme Vám.  Vaša Literama.sk