Krst knihy Nauč ma umierať – Pavel „Hirax“ Baričák

V utorok, 16.11.2010 o 16:58 hodine sa bude v Martine v Bar Museum krstiť kniha Nauč ma umierať. A vraj každý kto príde, dostane jednu z Hiraxových kníh zadarmo!

Na výber bude z titulov Raz aj v pekle vyjde slnko, Kým nás láska nerozdelí: Hľadania, Sekundu pred zbláznením, More srdca a Nech je nebo všade.

Na tejto netradičnej akcii, ako sme si už pri „Hirax“ Baričákovi zvykli, bude zaujímavý sprievodný program. Krstným otcom jeho knihy Peter Vons.

Na krste sa objavia hostia ako napr. Andrej Šeban, ktorý určite i čo to zahrá alebo Braňo Jobus, autor prekrásnych rozprávok pre deti i dospelých: Láskavé rozprávky a Zázračné rozprávky.

Pavel „Hirax“ Baričák o svojej novej knihe:

„Vnímame iba to, čo sme pripravení vnímať, a ja nie som nič iné ako obyčajné médium, cez ktoré tečie to, čo je v každom z nás. Nebyť totiž prírody, lásky, písania a iného tvorenia, mal by som v duši chliev. V skutočnosti nie som ani spisovateľ, hudobník, cestovateľ, fotograf, filozof, obchodník, poet, bloger či textár… Som obyčajná, a teda zázračná ľudská duša. Tak ako vy. Robím prešľapy, padám, smejem sa, lietam, ponáhľam a následne sa zastavujem, aby som si nádherný život, ten prekrásny dar, ktorý sa veľakrát javí ako najtvrdší kameň utrpenia, opäť vyhladkal, umyl slzami a ocenil. Snívam, prosím, prijímam a ďakujem. Tu a teraz. Niet krajšej cesty…“